Ledande inom plastikkirurgi i Sverige

PLASTIKKIRURGI, KÄRLKIRURGI, KÄKKIRURGI, HUDLÄKARE

Angående ”oskuldsoperationer”

Med anledning av SVTs nyligen genomförda undersökning bland kliniker i Sverige i vilken vissa uppgav att man utför så kallade oskuldsoperationer (hymanplastiker) vill vi understryka att vi inte utför och aldrig har utfört dessa operationer. Vi står helt bakom Läkarförbundets avståndstagande till dessa ovetenskapliga operationer vilka befäster myten om mödomshinnan och oacceptabla normer om heder och kvinnors sexualitet. 

Läs Läkarförbundets avståndstagande:

Vad vi erbjuder

Plastikakademin har samlat en unik grupp av mycket erfarna läkare som kan hjälpa Dig inom flera medicinska områden.

Plastikkirurgi

Fyra av Sveriges främsta och mest erfarna plastikkirurger arbetar vid kliniken och erbjuder operationer inom hela det plastikkirurgiska fältet. Tillsammans har de mer än 100 års erfarenhet av plastikkirurgiska ingrepp och täcker hela det plastikkirurgiska fältet.

Kärlkirurgi

Vår kärlkirurg Carl-Henrik är en av Europas mest erfarna expert inom åderbråckskirurgi ett område som utvecklats otroligt mycket under senare år. Carl-Henrik använder bara de allra modernaste metoderna när han utreder och opererar dina åderbråck.

Käkkirurgi

Jahan heter vår käkkirurg som även är specialist inom öron- näsa- och halssjukdomar. Han har lång erfarenhet av rekonstruktiv och estetisk käkkirurgi och utför ett flertal olika ansiktsomformande operationer. Bland annat utför han feminiseringar av ansiktsskelettet.

Hudläkare

Har du fläckar eller andra förändringar på huden? Då skall du boka tid hos vår erfarna hudläkare Cecilia som både kan bedöma förändringarna och vid behov operera bort dem med modern teknik.

Det här säger våra kunder:

Vilka vi är

Plastikakademin är Sveriges ledande plastikkirurgiska klinik med en unik samlad kompetens inom det plastikkirurgiska området. Vi tar hand om våra patienter under hela processen och bygger vår verksamhet på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Vid sidan om vår plastikkirurgiska verksamhet erbjuder vi även spetskompetens inom kärlkirurgi, käkkirurgi och hudsjukdomar. Detta gör oss till Sveriges mest heltäckande plastikkirurgiska och estetiska klinik.

Hör av dig till oss!

Letar du efter en trygg och säker lösning?

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina problem.

Varför Plastikakademin?

Det finns många plastikkirurgiska kliniker och det är mycket du skall ta hänsyn till när du väljer vilken av dessa som skall få ta hand om Dig.

 Här är några faktorer som vi tycker är viktiga för en lyckad plastikkirurgisk process.

Vetenskap

Våra plastikkirurger har doktorerat och flera av dem har professors eller docent grad vilket innebär att de har stor vetenskaplig erfarenhet och kunskap. Detta gör att de kan följa med utvecklingen inom plastikkirurgin på ett seriöst sätt och erbjuda moderna och säkra behandlingsmetoder.

Erfarenhet

Alla våra läkare har en lång erfarenhet av de ingrepp de utför. Detta är viktigt då det bara är genom att utföra en operation många gånger som man lär sig att utföra den på ett optimalt sätt.

Trygghet

Plastikakademin är en sjukvårdsinrättning som är kontrollerad och godkänd av Socialstyrelsen. Vi följer alla de lagar som reglerar den plastikkirurgiska verksamheten i Sverige och finns med Dig genom hela processen.

Personal

Vår personal är handplockad på grund av deras stora kunskap och långa erfarenhet av sina ansvarsområden. Vi lägger även stor vikt vid deras förmåga till omhändertagande och att skapa en trygg miljö för våra patienter.

Flexibilitet

Vi ser alltid till att du som patient står i centrum och försöker därför vara så flexibla som möjligt för att alla delar i processen skall passa in i ditt liv. Vi väntar på Dig, du skall inte behöva vänta på oss!

Kontinuitet

Hos oss träffar du samma läkare på din konsultation som sedan opererar Dig och följer Dig genom hela vårdkedjan.

Vilka är Plastikakademin?

Vår klinik består av ett team av framstående plastikkirurger och specialister, med erfarenhet och kompetens att garantera högkvalitativa behandlingar. 

I våra moderna lokaler i Linköping prioriterar vi patientens trygghet och tillfredsställelse genom grundlig information och rådgivning, och siktar alltid på realistiska förväntningar och välgrundade beslut. Utforska mer om vår verksamhet och tjänster på vår sida

Möt våra läkare

Alla våra läkare är specialister inom sina respektive områden och har många års erfarenhet inom sina specialiteter . Vi vågar säga att vi har tillgång till en unik samlad kompetens som inte går att hitta på andra kliniker.