VÅR PERSONAL

Gunnar Kratz

Professor, Överläkare, Specialist i Plastikkirurgi

Jag heter Gunnar Kratz och är Professor och överläkare i plastikkirurgi med många års plastikkirurgisk erfarenhet. Jag utför alla plastikkirurgiska ingrepp så väl rekonstruktiva som estetiska, även intimkirurgi på kvinnor och män.

Bild på överläkare och docent Johan Thorfinn vid Plastikakademin i Linköping, specialist inom estetisk plastikkirurgi och skönhetsbehandlingar som bröstförstoring, bröstlyft, bukplastik, fettsugning, och intimkirurgi. Opererar patienter från Linköping, Norrköping, Östergötland, Stockholm, Nyköping, Västervik och södra Sverige.

Johan Thorfinn

Docent och överläkare i plastikkirurgi

Mitt namn är Johan Thorfinn – jag är specialist i plastikkirurgi och överläkare på Plastikakademin. Jag är specialinriktad på estetisk plastikkirurgi och utför många olika ingrepp med särskilt fokus på bröstoperationer, fettsugning och intimkirurgi.

Hans Vintertun

överläkare

Hans Vintertun tar inte längre emot några nya patienter. Gamla patienter kan boka återbesök hos Hans för kontroll på BokaDirekt.se eller ringa receptionen tel 013-154461.

Avni Abdiu Avaldsnes

Docent och överläkare i plastikkirurgi

Mitt namn är Avni och jag har många års erfarenhet som överläkare inom så väl rekonstruktiv som estetisk plastikkirurgi med ett extra intresse för ansiktskirurgi!

Carl-Henrik Schelp

Överläkare i Kärlkirurgi

Jag heter Carl-Henrik och utför åderbråcksoperationer på Plastikakademin. Under operationen är mitt fokus högsta kvalitet och din säkerhet!

Jahan Abtahi

Medicine doktor Överläkare

Jag heter Jahan och är både käkkirurg och specialist inom öron. näsa och halssjukdomar. Välkomna till mig för att diskutera ansiktsomformande kirurgi!

Cecilia Branzell

Specialistläkare i hudsjukdomar

Mitt namn är Cecilia och jag arbetar som hudläkare på Plastikakademin. Till mig kan du komma med alla former av hudförändringar för bedömning och eventuell operation.