Om oss

Plastikakademin, en heltäckande estetisk klinik!

VILKA VI ÄR

Plastikakademin är en privat plastikkirurgisk klinik som arbetar med så väl estetisk som rekonstruktiv plastikkirurgi. Hos oss får Du ett seriöst omhändertagande och vi erbjuder plastikirurgi som baseras på vetenskap och erfarenhet.

Kliniken grundades av professor Gunnar Kratz som är en välkänd och välrenomerad plastikkirurg både nationellt och internationellt. Kliniken har under senare år vuxit och består idag av fyra mycket erfarna plastikkirurger med stort kunnande inom området plastikkirurgi. Vid kliniken arbetar även kärlkirurg, käkkirurg och hudläkare med lång erfarenhet inom sina respektive områden. Vi utför plastikoperationer, kärloperationer samt käkoperationer i moderna sjukhuslokaler i Linköping och ställer mycket höga krav på såväl utrustning som på vår personal. 

Det är viktigt för oss att Du som patient känner dig trygg från första stund och vi är övertygade om att det bara kan uppnås om Du redan vid första besöket får träffa en läkare som är specialist i plastikkirurgi. Vårt mål är att hjälpa Dig fram till ett välgrundat beslut beträffande om och vad du skall operera. En plastikoperation är ett stort beslut som vi vet att många vill diskutera med en specialist i lugn och ro. 

För oss ör det viktigt att du blir nöjd efter din plastikkoperation och det förutsätter att du har realistiska förväntningar. Därför är vi noga med att alltid ge Dig professionell information och rådgivning även om det innebär att vi ibland avråder från operation. Du skall kunna lita på det vi säger. För att säkerställa en hög kvalitet på de operationer vi utför är samtliga våra plastikkirurger specialister i plastikkirurgi på överläkarnivå samt innehar minst medicine doktorsgrad (disputerade i medicn).

Här kan du läsa vår Patientskadeberättelse och GDPR policy!

VÅR FILOSOFI

Om Du beslutar dig för att låta operera dig hos oss så kommer vi göra allt för att du skall känna Dig trygg och väl omhändertagen under vårdtiden samt därefter. Vi avslutar inte vårt åtagande när operationen är färdig utan hjälper Dig genom hela läkningsprocessen. Vi utför operationerna på en av Europas modernaste och mest välutrustade operationsavdelningar.
Du är mer än välkommen att kontakta oss på Plastikakademin för att få svar på dina frågor kring plastikkirurgi och olika plastikoperationer eller för att boka en konsultationstid.

Du når oss på telefon: 013-154461 eller mail: plastikakademin@plastikakademin.se