FAQ

Hur mycket kan man förlänga penis?

Svar:

Hur mycket den synliga delen av penis som går att förlänga är väldigt individuellt och beror på hur Dina svällkroppar ser ut och är infästa mot blygdbenet innan operationen men mellan tre centimeter till fem centimeter brukar vara möjligt att vinna. Din plastikkirurg kan ge bättre information efter att han har sett dig på vår mottagning.

Det är viktigt att komma ihåg att för att behålla den längd vi lyckas få fram vid operationen måste du följa den sträckterapi du kommer få information om av Din plastikkirurg annars är risken stor att penis svällkroppar läkar tillbaka i det läga de haft tidigare.

Tänk på att den ökning i längd man kan erhålla vid en penisförlängning fram för allt märks i slakt tillstånd och betydligt miondre vid erektion.

Plastikakademin är en ledande plastikkirurgisk klinik som står för en seriös plastikkirurgi baserad på vetenskap och erfarenhet. Vi utför operationerna i Linköping men våra patienter kommer från hela Sverige samt även från andra länder. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med alla de frågor och val som är förknippade med en plastikoperation. Du når oss på tel: 013-154461, e-post: plastikakademin@plastikakademin.se eller post: Brigadgatan 4, 587 58 Linköping.