Svar

Du blir självklart sövd under en bröstförstoring. Vi anser inte att det är etiskt försvarbart att genomföra denna typ av operation under lokalbedövning förutom i de fall där medicinska problem hos patienten gör att narkos inte kan genomföras. Narkosen ingår i priset som Du finner i prislistan.

Tack vara de nya tekninkerna och medicinerna som används vid modern narkos återhämtar man sig mycket snabbt och kan efter de flesta plastikkirurgiska operationerna åka hem samma dag.

 

Plastikakademin är en ledande plastikkirurgisk klinik som står för en seriös plastikkirurgi baserad på vetenskap och erfarenhet. Vi utför operationerna vid ett av Europas modernaste privata sjukhus i Linköping men våra patienter kommer från hela Sverige samt även från andra länder. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med alla de frågor och val som är förknippade med en plastikoperation. Du når oss på tel: 013-154461, e-post: plastikakademin@plastikakademin.se eller post: Brigadgatan 4, 587 58 Linköping.

 

      Svensk plastikkirurgisk förening        Svensk förening för estetisk plastikkirurgi             Läkarförbundet          Svenska läkare sällskapet             IPRAS