Svar

Har du ett arbete utan fysiskt ansträngande moment typ kontorsarbete utan lyft kan du vanligen börja efter en vecka. Måste du utföra lyft i ditt arbete kan du behöva två veckor hemma och om du har ett arbete som är mycket fysiskt tungt tre veckor.

Du har givetvis rätt till sjukskrivning efter en plastikoperation. Det är din arbetsförmåga som avgör rätten till sjukskrivning inte vad som är orsaken.

Plastikakademin är en ledande plastikkirurgisk klinik som står för en seriös plastikkirurgi baserad på vetenskap och erfarenhet. Vi utför operationerna vid ett av Europas modernaste privata sjukhus i Linköping men våra patienter kommer från hela Sverige samt även från andra länder. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med alla de frågor och val som är förknippade med en plastikoperation. Du når oss på tel: 013-154461, e-post: plastikakademin@plastikakademin.se eller post: Brigadgatan 4, 587 58 Linköping.

 

      Svensk plastikkirurgisk förening        Svensk förening för estetisk plastikkirurgi             Läkarförbundet          Svenska läkare sällskapet             IPRAS